Handlekurv

Handlekurv

Personvernpolicy

Personvernerklæring

Null Fire org.nr. 925 813 095, er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Dette gjelder innsamling, lagring og bruk av personlige opplysninger. Vi følger gjeldende lovverk for behandling av personopplysninger, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen.

Grunnlaget for behandlingen av personopplysninger er oppfyllelse av kontrakt eller avtale, samtykke for nyhetsbrev, eller lovpålagte forpliktelser (f. eks regnskapslover og kjøpslover).

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan personopplysninger oppbevares og behandles på www.null-fire.com. Videre kan du lese utfyllende om de ulike tjenestene vi tilbyr og hvilke personopplysninger som er nødvendig for hver enkelt av dem.

1. Behandling av personopplysninger på null-fire.com

Når henter vi opplysninger fra deg?

Vi trenger personopplysninger fra deg for at du skal kunne benytte våre tjenester på null-fire.com. Det er frivillig å oppgi personopplysninger, men for at vi skal kunne behandle din ordre er det en forutsetning. Vi innhenter navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Andre personopplysninger som vi behandler er nevnt under hvert enkelt punkt.

Hva bruker vi opplysningene til?

Personopplysningene brukes til å kunne tilby tjenester som å verifisere og behandle kjøp og ordrer, forsendelse av varer, retur, kundeservice, markedsføring ved samtykke, registrering av brukerkonto og konkurranser.

Hvordan oppbevarer vi opplysningene og hvor lenge?

Vi oppbevarer personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålet. Formålet kan være avtalen mellom deg som kunde og oss som bedrift når du benytter tjenester vi tilbyr, lovverk som vi er pliktige til å følge, eller et aktivt samtykke.

Personopplysninger slettes når avtalen er oppfylt, men vi er pliktige til å oppbevare personopplysninger i henhold til forskjellige lovverk. Oppbevaringsrutiner av personlige opplysninger er forklart under hvert enkelt punkt.

Anonymisert informasjon

Null Fire samler inn opplysninger fra deg når du besøker våre nettsider. Dette er opplysninger som er anonymiserte og som ikke kan spores tilbake til din identitet. Data som samles inn anonymt er blant annet hvor mange som besøker nettsiden vår, hva de klikker på og hvor lenge et besøk varer.

Anonymisert informasjon brukes til å samle statistikk som kan gi informasjon om hvordan vi kan tilrettelegge og forbedre nettbutikken.

Selges informasjon videre til en tredjepart?

Null Fire verken gir eller selger kundeinformasjon videre til noen tredjepart. Samarbeidspartnere vil imidlertid få tilgang til de opplysninger som er nødvendig for at de tjenester vil tilbyr skal kunne utføres.

2. Ordrebestilling

Fullføring av en bestilling krever følgende opplysninger:

Privatkunde:

Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse

Bedriftskunde:

Navn, leveringsadresse/fakturaadresse, telefonnummer, e-post, organisasjonsnummer

Disse opplysningene trenger vi for å kunne sende deg bestillingen og for å kunne kontakte deg ved behov angående den spesifikke ordren. Vi oppbevarer dine personopplysninger i 10 år i henhold til bokføringsloven.

Når du legger inn en bestilling hos oss, eller oppretter en konto, oppbevares og behandles dine personopplysninger hos våre oss. Innlogging, passord, adressedata, informasjon om betalingsmetoder, kredittkortdata eller kontodata, sendes utelukkende i krypterte forbindelser (HTTPS / SSL). Serverne er plassert i EU/EØS og er regulert internt og med databehandleravtaler.

Null Fire benytter et ERP-system for oppbevaring og behandling av persondata vedørende bestillinger fra null-fire.com.

Gjestekonto

Du har mulighet til å handle som gjest på null-fire.com uten å måtte opprette konto. I den sammenheng oppbevarer vi din adresse i kundedatabasen i 90 dager for å fullføre bestillingen. Personopplysninger på kjøpet oppbevares i henhold til bokføringsloven i 10 år.

3. Forsendelse og utlevering av varer

For å sende og utlevere varer som er bestilt, trenger vi følgende opplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse

Posten Norge, Bring og Helthjem er våre fraktleverandører for utsendelse av varer. Vi overfører personopplysninger til fraktleverandørene for at du skal kunne motta varene etter ønsket fraktmetode. Fraktleverandørene benytter e-post og telefonnummer til å sende deg melding om status på en leveranse.

Personopplysningene behandles og oppbevares til de ikke lenger er nødvendige i

henhold til avtale.

4. Betaling

For at en bestilling skal fullføres må du velge en betalingsmetode. Null Fire benytter eksterne leverandører av betalingstjenester. Alle betalingsleverandører er selv behandlingsansvarlige for opplysningene de behandler.

Av sikkerhetshensyn oppbevarer vi din IP-adresse ved fullført betaling. Tilgang til IP-adresse og personopplysninger vedrørende betalinger er strengt regulert.

På Null Fire kan du benytte følgende betalingsalternativer:

Klarna

Hvis du ønsker å betale med kort, vil du bli videresendt til betalingsportalen. Betalingsopplysninger og kortinformasjon som du oppgir vil bli behandlet av kortinnløser Nets. Opplysningene blir kun brukt til betaling.

Klarna
For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende.
Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring.

5. Markedsføring og nyhetsbrev

Du må frivillig og aktivt gi ditt samtykke for at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kan inneholde tilbud, informasjon, reklame og kampanjer. Du kan når som helst trekke samtykket ved å melde deg av direkte på nyhetsbrevet, eller på «Min Konto».

Markedsføringspiklser, annonseoptimalisering og remarkedsføring

Vi benytter «markedsføringspiksler» på null-fire.com for anonyme statistiske formål hvor vi ikke kan identifisere deg. Et markerdsføringspiksel er en kode på nettsiden vår. Den gjør det mulig for oss å se hvordan brukere benytter nettsiden vår etter å ha klikket på en av våre annonser. Den gjør det også mulig for oss å finne ut i hvilken grad klikk på våre annonser fører til salg (konvertering), optimalisere annonsene våre basert på innhentende data, definere målgrupper for fremtidige annonser og til å «remarkedsføre» til brukere som har foretatt en handling på nettsiden vår.

Remakedsføring i denne sammenheng er markedsføring rettet mot personer som tidligere har vist interesse for våre nettsider. Sporingsdata fra et markedsføringspiksel gjør det mulig for oss å vise målrettede annonser til brukere som har besøkt nettsiden vår.

Vi bruker følgende markedsføringspiksler på våre nettsider:

• Google Doubleclick
• Google AdWords Conversion
• Bing Ads
• Facebook Custom Audience (Facebook Pixel)

Du kan velge å motsette deg bruk av nevnte markedsføringspiksler her:

• Google Remarketing
• Bing Ads
• Facebook Pixel

6. Retur

Nul Fire behandler alle returer gjeldende angrerett internt. Persondata som benyttes er de samme som er oppgitt ved bestilling, men i noen tilfeller ber vi om kontonummer for manuell tilbakebetaling. Kontonummeret behandles kun internt og slettes etter at overføring er gjennomført.

7. Cookies/Informasjonskapsler

Informasjonskapsler – såkalte cookies – er små filer med digital informasjon som overføres til din datamaskin via nettleseren din. De er nødvendige for at nettsider og nettleser skal kunne kommunisere. De fleste cookies vi bruker er av en type som slettes så snart du lukker nettleseren, mens andre kan lagres i opptil et år.

Det er fullt mulig å slå av bruken av cookies slik at de ikke lastes ned når du besøker nettsteder, men da vil du også være forhindret fra å foreta visse ting, som f.eks. å gjennomføre et kjøp.

Her finner du mer informasjon om cookies samt en fullstendig liste over alle vi benytter på våre nettsider.

Analyse og statistikk

Null Fire samler inn opplysninger fra alle som besøker våre nettsider. Dette er snakk om opplysninger som er helt anonymiserte og som ikke kan spores tilbake til personer. Statistikken bruker vi til å analysere besøksatferd og til forbedring og utvikling av våre tjenester.

Null-fire.com benytter scripts og cookies fra diverse webanalyseteknologier for å samle inn informasjonen. Vi samler i tillegg anonym statistikk på hva besøkende søker på i vår søkefunksjon.

Du kan velge å motsette deg innsamling og lagring av analysedata ved å skru av cookies i nettleseren din, eller benytte en ekstern link under hvert enkelt punkt nedenfor.

Adobe Analytics og Google Analytics
Adobe Analytics og Google Analytics bruker vi for å samle inn statistikk på nettsiden ved å spore trafikken. Målingene kan være antall besøkende, hvilke sider er mest besøkte, hvilket land vedkommende sannsynligvis kommer fra, og generelt om hvordan besøkstrafikken er på nettsiden. All statistikk vi samler inn er anonym.

Vi oppbevarer Google Analytics-dataene i 24 måneder og Adobe Analytics-dataene i 46 måneder. Dette gjør vi for å ha et sammenligningsgrunnlag.

Vi behandler følgende statistikk:

Land, enhet (f. eks laptop, telefon), operativsystem, nettleser, og bredbåndsleverandør

Du kan motsette deg bruk av nevnte verktøy her:

Google Analytics

Adobe Analytics NO

8. Sikkerhet

Null Fire oppbevarer og behandler dine personopplysninger på en sikker og trygg måte. Vi har gjennomført tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte opplysningene dine slik at de ikke forsvinner, manipuleres eller at uautoriserte personer får tilgang til dem. Vi tilpasser kontinuerlig sikkerhetstiltakene til den teknologiske utviklingen.

Vi har også innført gode rutiner, risiko og konsekvensanalyser og begrenset tilgang og rettigheter i våre systemer.

9. Dine rettigheter

Innsyn

Du har rett til innsyn i alle personopplysninger som Null Fire har lagret om deg. Alle personopplysningene vi oppbevarer om deg er tilgjengelig når du logger inn på Min Konto

Sletting

Du har rett til å få alle dine personopplysninger slettet, med mindre det er opplysninger som vi er pliktige til å oppbevare ifølge loven (f. eks. regnskap). Du kan selv slette din konto hos Null-fire.com ved å trykke på «slett konto»-linken under Personlig informasjon. Alle samtykker du har gitt til oss har du rett til å trekke tilbake når som helst.

Flytte eller motta opplysninger

Du har rett til å få dine personopplysninger flyttet eller tilsendt.

Utføres på oppfordring

Innsyn i eller sletting av egne personopplysninger, tilbaketrekking av samtykke samt overføring av personopplysninger utfører vi på din oppfordring og helt kostnadsfritt. Dette kan du be om ved å sende en skriftlig henvendelse til kontakt@null-fire.com

Klage

Hvis du opplever at dine personopplysninger ikke blir ivaretatt i henhold til gjeldende lovgivning, har du rett til å klage det inn for Datatilsynet

https://www.datatilsynet.no/

10. Endringer i personvernerklæringen

Gjør vi endringer i personvernerklæringen legges den reviderte versjonen ut her, med oppdatert dato for publisering. Vi anbefaler å se gjennom erklæringen regelmessig. Ved større endringer relatert til personvern kan vi også varsle via e-post.

logo trygg ehandel nullfire.no